OVER ONS

illuminate scaffolding

Onafhankelijke intermediair

Illuminate Scaffolding richt zich als onafhankelijke intermediair op de grotere en complexe steigeruitdagingen. Als verbindende schakel tussen aannemers, steigerbouwbedrijven en leveranciers van steigersystemen. Altijd uitgaande van datgene waar het project om vraagt.

Next level
Wij ontzorgen van A tot Z. Regelen de aankoop van nieuw en (huur)koop van (gebruikt) steigermateriaal en de financiering daarvan. We berekenen welke oplossingen het slimst, veiligst en voordeligst zijn. Ook helpen we je graag bij het selecteren van de juiste bedrijfssoftware en wij laten je graag kennismaken met de ongekende mogelijkheden van innovatieve IT-toepassingen als virtual, augmented en mixed reality. Dat is steigerbouw next level!

Voor wie?
Onze focus ligt op de professionele steigerbouwbedrijven met ambitie én aannemers met grote (hoge) bouwprojecten.

Frisse wind
Illuminate Scaffolding komt voort uit de passie en expertise van Niels van Vijfeijken. Niels studeerde in 2010 cum laude af op toepassing van systeemsteigers in de evenementenbranche. Zijn complexe en creatieve podiumconstructies behoorden jarenlang tot de top van de Nederlandse festivalbranche. Niels is een typische vertegenwoordiger van een nieuwe generatie ondernemers voor wie netwerksamenwerking, het creëren van toegevoegde waarde, digitalisering en inzet van innovatieve technologieën vanzelfsprekendheden zijn. Een frisse, vernieuwende wind in de wereld van de (steiger)bouw!

Meer weten? Kennismaken? Neem hier contact op met ons.

Werken bij illuminate scaffolding

Heb je affiniteit met de wereld van de (steiger)bouw? Enige ervaring op het gebied van constructie, montage, logistieke planning, IT? Lijkt het je een leuke uitdaging om te werken bij een organisatie die bewust kiest voor nieuwe, verlichte paden? Als medewerker of misschien als stagiaire?

Vul hier het contactformulier in.

illuminate

GET IN TOUCH

Vul het contactformulier in of stuur ons een berichtje via WhatsApp ➜

Contactformulier