Menu Close

CP-Pro CAD binnenkort ook voor de Nederlandse en Spaanse markt

3D CAD-programma CD-Pro CAD binnenkort ook voor de Nederlandse en Spaanse markt

Samen met CP-Pro en Brains Software is Illuminate Scaffolding druk bezig met het vertalen en configureren van het 3D CAD-programma van CP-Pro voor Nederlandse en Spaanse markt.

Het CAD-programma dat de naam CP-Pro CAD draagt, is speciaal ontwikkeld voor het ontwerpen van steigerprojecten. CP-Pro CAD maakt het mogelijk om steigerstructuren op meerdere niveaus en op verschillende laagfuncties te creëren. Het programma kan automatisch suggesties geven om op de muren van een project of gebouw een steiger te bouwen.

Op CP-Pro CAD ontwerp je niet alleen steigerconstructies, maar het programma stelt ook automatisch de materialenlijst op en bepaalt de benodigde materialen voor deelinstallaties en deeldemontage. Daarnaast is het ook eenvoudig om via CP-Pro CAD de materiaalbehoeften door te geven aan de voorraadsoftware van Brains.

Omdat de geïntegreerde componentenbibliotheek alle informatie van belangrijkste steigerfabrikanten bevat is het eenvoudig om specifieke componentgroepen en desbetreffende informatie op te nemen in je planning.

Wij zullen hier op de website regelmatig updates geven over dit project. Meer weten? Neem dan contact met ons op!